Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Álláskeresés képes leírás - Pest-megye.tlap.hu
részletek »

Álláskeresés - Pest-megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestmegye.tlap.hu » Álláskeresés
Keresés
Találatok száma - 5 db
Állás Pest megye

Állás Pest megye

Célunk kezdettől az volt, hogy minőségileg különbözzünk a hasonló projektektől. A minőség a Profesia értelmezésében elsősorban szavahihetőséget és megbízhatóságot jelent nem csak műszaki értelemben. Munkánkkal szerettük volna elérni közös jövőképünket: A legjobb választ adni minden munkával kapcsolatos kérdésre. 'A Profesia története: Az internetes állásbörze ötlete a profesia 1997-ben jött létre. A projekt rendkívül sikeres volt, amely arra ösztönözte tervezőit, hogy létrehozzák a Profesia Társaságot, amely a mai napig a fent említett internetes oldal működtetője. A 2005-ös évben a magyar érdekeltségű Lapcom Kft. lett a Profesia Társaság tulajdonosa, amely a brit médiatársaság az A∓mp;International Media Slovakia leányvállalata. A brit cég a Daily Mail, Evening Standard napilapok kiadója, azonkívül egy internetes állásbörzét is működtet a www.jobsite.co.uk címmel. A Nortcliffe International a már említett tevékenységeken kívül több lap tulajdonosa is egyben, többek közt az egyik legjelentősebb szlovák napilap a Pravdaé is...

Álláshirdetések Pest megyéből

Álláshirdetések Pest megyéből

Szerte Pest megyében, még a kisebb településeken is kínálnak állásajánlatok a főleg Budapest közelsége miatt letelepülő multinacionális vállalkozások. A helyi kisvállalkozások által kínált pozíciókkal kiegészülve ez egy folyamatosan frissülő, változatos álláshirdetés adatbázist jelent, melyeket településenkénti bontásban jelenít meg független, ingyenes állás portálunk. Tekintse meg a friss Pest megyei állásajánlatokat, mentse el keresését, hogy legközelebb egy kattintással ellenőrizni tudja a friss munkaajánlatokat, vagy iratkozzon fel a hirdetésfigyelő szolgáltatásunkra.

Álláskeresés Pest megye

Álláskeresés Pest megye

Az állásinterjúval kapcsolatban mindig is számos mítosz, elrettentő történet keringett - kekeckedő HR-esről, a jelöltet kellemetlen helyzetbe hozó kérdésekről, kudarcba fulladt beszélgetésről -, ki a barátjától hallott valami furcsát, ki saját, kellemetlen tapasztalatait adja tovább. Akad néhány tévhit, amelyet nem árt még idejében eloszlatni. Az interjúztató mindig tettrekész és azonnal ki akarja választani a megfelelő jelöltet. Tévedés. Az állásinterjú általában nem egyetlen körből áll, vagyis nem az a cél, hogy egy beszélgetés alapján válasszák ki a befutót. A meghirdetett állásra beérkező önéletrajzokat a HR-esek előszűrik: kiszemezgetik azokat, amelyek írója CV-je alapján alkalmas lehet a meghirdetett posztra. Ezt követi a többfordulós állásinterjú. (Munkakörtől és pozíciótól függ, hány körös lesz a felvételi beszélgetés. Közép- és felsővezetők esetében például a procedúra rövidebb lehet, hiszen eleve kevesebb a szóba jöhető jelölt, ráadásul ezeket a pozíciókat többnyire meg sem hirdetik, fejvadászok hajtják fel a potenciális jelölteket vagy referenciájuk alapján nézik ki őket, esetleg ismeretség útján kerülnek képbe.) Tény, hogyha az állásinterjú első körében bármilyen okból rosszul szerepel a jelölt - kiderül, hogy nem felel meg a munkaadó elvárásainak -, több lehetősége nem lesz...

Pest megyei álláskereső

Pest megyei álláskereső

A honlapon keresztül több száz álláskereső, és munkáltató hirdetéseit tekinthetjük meg. Az oldalon város, szakmák, illetve iskolai végzettség szerint szűkíthetjük a találati listát. A weblapra az önéletrajzunkat is feltölthetjük.

Pest megyei állások

Pest megyei állások

Pest megyei álláshirdetések a Careerjet álláskereső portálról. Egyszerű kereséssel az álláskereső számos, különböző weboldalakon meghirdetett állást talál összegyűjtve a Careerjeten, s így nem kell az egyes oldalakat külön megnyitnia. Az álláskeresést megkönnyíti, hogy az állás megnevezése ill. a földrajzi hely (Pest megye) megadásával szűkíthető a találati lista.

Tuti menü