Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vendéglátás képes leírás - Pest-megye.tlap.hu
részletek »

Vendéglátás - Pest-megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: pestmegye.tlap.hu » Vendéglátás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Csöni Étterem

Csöni Étterem

Ráckeve Dunapartjához közel, a városközpontban, kellemes környezetben található a családi vállalkozásként működő Csöni étterem. Éttermünket 1995. év végén nyitottuk meg. Nevét tulajdonosának labdarúgó becenevéről kapta. Az étterem belső hangulata és berendezése a mai kornak megfelelően van kialakítva. Légkondicionált, füstmentes környezetben várjuk vendégeinket az év minden napján. A hatvanfős étterem étlapján megtalálhatóak a magyaros jellegű ételek, helyi specialitások és a reformkonyha ételei egyaránt. Minden év Áprilisában megnyitjuk teraszunkat ahol reggelizhetnek melegszendvicset, lángost,virslit,debrecenit,rántottát, ham and eggs-et, mindennap helyben sütött sajtos finomságokat és bundás kenyeret...

Fáy Présház Étterem

Fáy Présház Étterem

Fáy András a főváros zaját cserélte fel gyakran, hogy nyugodtan pihenhessen a Fóti Somlyó dombjai közt fekvő szőlőskertjében. Présházában gyakran összegyűltek a reformkor jeles képviselői: Vörösmarty, Deák, Garay és sokan mások. A haza mindenese, egy ideig falunkban tanfelügyelőként is dolgozott. Az iskola padjai közt talált rá későbbi feleségére, a szépszemű fóti leányra, Sziráki Zsuzsikára. Fáy András a költő, az író, a jogot végzett ügyvéd birtokán született meg Vörösmarty ismert költeménye, a Fóti dal. Fáy András egykori présháza ma híres vendégfogadó hely. Minden ősszel a korabeli szüreti mulatságok hangulatát idézve a Fóti Szürettel nyílik meg a Fóti Ősz rendezvénysorozat.

Háry Vendéglő

Háry Vendéglő

A közel nyolcvan éves múltra visszatekintő Háry Vendéglő Budapest történelmi belvárosának, a Palotanegyednek magyaros hangulatú étterme. Szakácsaink az ország tájegységeinek jellegzetes étkeiből, a magyar konyha ismert és újra felfedezett ízeivel, felszolgálóink pedig a hagyományos vendégszeretettel várják Önöket. Rendezvényeink között kulturális szórakoztató műsorok, stand-up comedy, borvacsorák, kulináris kalandozások szerepelnek. Légkondicionált helyiségeink akár 150 fő befogadására alkalmasak, így családi összejövetelek (esküvő, eljegyzés, születésnap, keresztelő) megrendezésére, üzleti megbeszélésre, borkóstolóra, diszkrét találkozóra, de akár egy kellemes ebédre is. Turistacsoportok számára személyre szabott menüt állítunk össze, kívánságra show műsorral szórakoztatjuk vendégeinket.

Patak Fogadó

Patak Fogadó

Visegrádon a Fellegvár felé vezető út mentén, természetes környezetben található étterem és szálláslehetőség. A hangulatos, patakparton lévő teraszon a friss hegyi levegő és a völgyben csörgedező patak látványa teszi kellemesebbé vendégeink számára a nálunk eltöltött időt. A teraszon kívül a belső éttermi rész, drinkbár, valamint a borospincék hangulatát idéző pince-étterem csoportos étkeztetéshez, zártkörű rendezvényekhez, illetve üzleti megbeszélések, családi események, egyéb rendezvények lebonyolítására biztosít tökéletes helyszínt. Új, minden igényt kielégítő étlappal, minőségi italokkal és családias kiszolgálással várjuk minden kedves új és visszatérő Vendégünket!

Szittyó Étterem

Szittyó Étterem

A mintegy 32 éves múltra viszatekintő üzletünk 1973-ban nyílt Albertirsán a vasútállomáshoz közel, mondhatni a város közepén, így könnyen megközelíthető vonattal, busszal, gépkocsival egyaránt. Az étterem két, termenként légkondicionált, nem dohányzó helyiségből áll, melyek nagyobb rendezvények esetén egybenyithatóak, illetve kívánság szerint elválaszthatóak. Ily módon kellemes, igényes környezetet tudunk biztosítani, mellyel reméljük, az idelátogató kedves vendégeink is elégedettek lesznek. Üzletünk nagykonyhai tevékenységet is ellát a közétkeztetésben való részvétellel, mely során cégek és magánszemélyek részére egyaránt biztosítunk étel kiszállítást. Épületünk két szintes, melynek tetőtéri részén billiárdszalon áll a vendéket rendelkezésére hétvégenként(péntek, szombat 19-24 óráig), kellemes kikapcsolódást nyújtva az azt igénybevevőknek...

Tuti menü